Om oss

Ung reklambyrå med stor kompetens

The Brand Studio Sweden AB är en reklambyrå som grundades år 2014 av Jenny Mattson som än idag driver byrån framåt. Till en början hette reklambyrån Garbergs Mattsson Media, men i takt med att verksamheten växte och utvecklades insåg vi att det var dags att ändra företagets profilering.

År 2015 nominerades företaget till ”Årets unga företagare i Nynäshamn” – en utmärkelse som vi är mycket stolta över. Vi är en liten och personlig reklambyrå som hjälper företag att skapa en grafisk profil, marknadsföra sig mot omvärlden och att ta fram profilkläder samt reklamprodukter.

profilkläder-stockholm-om-oss

Personlig service är en självklarhet

Vi som arbetar på The Brand Studio Sweden AB har alltid fokus på kvalitet och personlig service. Hos oss står kunderna i fokus och vi gör allt vi kan för att bistå med den hjälp som behövs när det är dags att skapa en grafisk profil eller uppdatera en befintlig. I vårt produktutbud ingår även profilkläder, tryckeri och profilprodukter av olika slag.

Fullständig profilering

Vår vision är att vara en komplett reklambyrå och hjälpa kunder med allt inom profilering och reklam. Vi utgår från varje kunds affärsidé, unika förutsättningar och uppsatta mål. Utifrån det utformar vi profilprodukter som är anpassade efter ditt företag och den bransch som du verkar inom.

Vi hjälper ditt företag att marknadsföra sig med hjälp av bra reklam som är anpassad för det aktuella sammanhanget.